Internationale
      Monaco slijpt de overwinning op eigen bodem in een spannende strijd

      Monaco rand voorbij Auxerre

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/01 22:30
      E0

      Monaco uitgesmeerd Auxerre in een dichtbij overwinning op Woensdag, 3x2, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 21. In deze competitie, Monaco team kwam van Een gelijkspel en Christophe Pélissier's team kwam van vier nederlagen.

      Ben Yedder opende de score na 11 minuten. Monaco scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Ben Seghir, in de 30e minuut.

      Na 68 minuten, Matthis Abline ontslagen voor Auxerre. Met 82 minuten op de klok, Breel Embolo verdubbelde de voorsprong voor Philippe Clément's team. In de 84e minuut, Nuno da Costa heeft alles ingepakt.

      Na het resultaat Monaco zijn 4e in de tabel, met 41 points, terwijl Auxerre op de plaats 19e zit, met 13 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Philippe Clément's team speelt uit tegen Clermont. In de tussentijd, Auxerre team host Stade de Reims.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MONACO
      TEKENEN
      AUXERRE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U woensdag, 01 februari 2023 - 20:00
      Stade Louis-II
      Hakim Ben El Hadj
      3-2
      Ben Yedder 11'
      Ben Seghir 30'
      Breel Embolo 82'
      Matthis Abline 68'
      Nuno da Costa 84'