Nationaal
      Overwinning nooit in twijfel voor Ajax weg in een veelbewogen wedstrijd met

      Ajax boek comfortabele overwinning op Excelsior

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/01/29 16:15
      E0

      Ajax uitgesmeerd Excelsior, 1x4, op Zondag, met betrekking tot wedstrijdweek 19 van de Eredivisie. In deze competitie, Marinus Dijkhuizen's team kwam van een nederlaag en John Heitinga's team kwam van vier trekt.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Dusan Tadic na 15 minuten, vanaf de penaltystip. Met dit doel heeft Dusan Tadic zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. Met 36 minuten op de klok, Redouan el Yaakoubi ontslagen voor Excelsior. Kort voor de pauze, Davy Klaassen schoot Ajax tweede doelpunt.

      Met 61 minuten op de klok, Amsterdam team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Mohammed Kudus. In de 83e minuut, Devyne Rensch maakte het einddoel van de wedstrijd.

      Na het resultaat Ajax zijn 4e in de tabel, met 37 points, terwijl Excelsior op de plaats 14e zit, met 19 points. In hun volgende wedstrijd, John Heitinga's team speelt uit tegen SC Cambuur. In de tussentijd, Marinus Dijkhuizen's team host RKC Waalwijk.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      EXCELSIOR
      TEKENEN
      AJAX

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 29 januari 2023 - 13:30
      Woudestein
      1-4
      Redouan el Yaakoubi 36'
      Dusan Tadic 15' (pen.)
      Davy Klaassen 45'
      Mohammed Kudus 61'
      Devyne Rensch 83'