Internationale
      Arsenal nipte overwinning behalen op eigen bodem in een spel vol met doelen

      Arsenal oprakende winnaars versus Manchester United

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/01/22 19:06
      E0

      Arsenal overwonnen Manchester United, 3x2, op Zondag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 21 van Premier League . Komen in de wedstrijd, London team kwam van een overwinning en Manchester team kwam van Een gelijkspel. Eddie Nketiah heeft een geweldige game gemaakt.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Marcus Rashford, met een rechtervoetaanval van buiten het strafschopgebied, na 17 minuten. Met 24 minuten op de klok, Eddie Nketiah getroffen voor Arsenal, via een header binnen het strafschopgebied.

      Na 53 minuten, Bukayo Saka schoot London team tweede doelpunt, met een schot met de linkervoet. Na 59 minuten, Lisandro Martínez scoorde het tweede doelpunt voor Manchester United, uit een hoek. In de slotfase van het spel, Eddie Nketiah maakte het einddoel van de wedstrijd, met een schot met de rechtervoet in de doos.

      Na het resultaat Arsenal zijn 1e in de tabel, met 50 points, terwijl Manchester United op de plaats 4e zit, met 39 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, London team speelt uit tegen Everton. In de tussentijd, Erik ten Hag's team speelt thuis tegen Crystal Palace.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      ARSENAL
      TEKENEN
      MANCHESTER UNITED

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 22 januari 2023 - 16:30
      Emirates Stadium
      Anthony Taylor
      3-2
      Eddie Nketiah 24' 90'
      Bukayo Saka 53'
      Marcus Rashford 17'
      Lisandro Martínez 59'