Internationale
      Monaco vergroot doelsaldo thuis

      Monaco oprakende winnaars versus AC Ajaccio

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/01/15 18:06
      E0

      Monaco gehamerd AC Ajaccio in een super overwinning op Zondag, 7x1, op naar speeldag 19 van de Ligue 1. In deze competitie, Monaco team kwam van Een gelijkspel en Olivier Pantaloni's team kwam van twee nederlagen. Ben Yedder was de ster met 3 doelen.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Axel Disasi, in de 2e minuut. Monaco scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Krépin Diatta, na 6 minuten. In de 11e minuut, Youcef Belaili getroffen voor AC Ajaccio. Na 21 minuten, Philippe Clément's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Ben Yedder. Na 28 minuten, Monaco team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van spits. Ben Yedder heeft de hattrick, vanaf de penaltystip, na 35 minuten voltooid.

      Na 63 minuten, Breel Embolo verdubbelde de voorsprong voor Monaco. Met dit doel heeft Breel Embolo zijn doel tien van de huidige campagne behaald. In de laatste minuten van de wedstrijd, spits scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat Monaco zijn 4e in de tabel, met 37 points, terwijl AC Ajaccio op de plaats 18e zit, met 15 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Philippe Clément's team speelt uit tegen Marseille. In de tussentijd, Olivier Pantaloni's team speelt thuis tegen Lyon.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MONACO
      TEKENEN
      AC AJACCIO

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 15 januari 2023 - 16:05
      Stade Louis-II
      Ruddy Buquet
      7-1
      Axel Disasi 2'
      Krépin Diatta 6'
      Ben Yedder 21' 28' 35' (pen.)
      Breel Embolo 63' 89'
      Youcef Belaili 11'