Nationaal
      Den Bosch waren verrast door hun plaats

      FC Utrecht B boek comfortabele overwinning op Den Bosch

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/01/06 21:09
      E0

      FC Utrecht B overwonnen Den Bosch in een overwinning op Vrijdag, 1x4, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 19 van Holand Second Division. In deze competitie, Jack de Gier's team kwam van drie nederlagen en Utrecht team kwam van een overwinning. Derensili Fernandes stond in brand.

      Na 25 minuten, Julliani Eersteling openden de score voor FC Utrecht B.

      Darije Kalezic's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Derensili Fernandes, met 61 minuten op de klok. Met deze staking heeft Derensili Fernandes 5e doelen voor het seizoen bereikt. In de 67e minuut, Joey Konings ontslagen voor Den Bosch. In de laatste minuten van de wedstrijd, Darije Kalezic's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Derensili Fernandes. In blessuretijd, Mees Rijks heeft alles ingepakt. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen.

      Na het resultaat Den Bosch zijn 17e in de tabel, met 19 points, terwijl FC Utrecht B op de plaats 20e zit, met 15 points. In de volgende wedstrijd, Darije Kalezic's team speelt thuis tegen FC Dordrecht. In de tussentijd, Jack de Gier's team bezoek FC Eindhoven.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 06 januari 2023 - 19:00
      Stadion De Vliert
      1-4
      Joey Konings 67'
      Julliani Eersteling 25'
      Derensili Fernandes 61' 88'
      Mees Rijks 90'