Internationale
      Overwinning nooit in twijfel voor Manchester United thuis

      Manchester United boek comfortabele overwinning op AFC Bournemouth

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/01/03 22:03
      E0

      Manchester United uitgesmeerd AFC Bournemouth in een overwinning op Dinsdag, 3x0, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 19. Komen in de wedstrijd, Manchester team kwam van drie wint en Bournemouth team kwam van twee nederlagen. In de basiself stond Donny van de Beek. Tyrell Malacia verliet de bank niet.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Casemiro in de 23e minuut.

      Na de pauze, Manchester United verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Luke Shaw met een rechtervoetaanval. Marcus Rashford maakte het laatste doelpunt na 86 minuten met een linkervoetaanval in het strafschopgebied. Marcus Rashford heeft nu een scorereeks van 4 opeenvolgende games.

      Na het resultaat Manchester United zijn 4e in de tabel, met 35 points, terwijl AFC Bournemouth op de plaats 15e zit, met 16 points. In de volgende wedstrijd, Manchester team speelt thuis tegen Manchester City. In de tussentijd, Gary O´Neil's team speelt uit tegen Brentford.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MANCHESTER UNITED
      TEKENEN
      BOURNEMOUTH

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U dinsdag, 03 januari 2023 - 20:00
      Old Trafford
      Michael Salisbury
      3-0
      Casemiro 23'
      Luke Shaw 49'
      Marcus Rashford 86'