Internationale
      Eert zelfs een hoog scorende wedstrijd

      Buit gedeeld tussen Rangers en Celtic

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/01/02 15:00
      E0

      Op naar speeldag 20 van de Scottish Premiership, de wedstrijd tussen Rangers en Celtic op Maandag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Tot deze speeldag, Michael Beale's team kwam van vier wint en Ange Postecoglou's team kwam van zes wint. Kyogo Furuhashi was beslissend met 1 doel.

      In de 5e minuut, Daizen Maeda openden de score voor Celtic.

      Na 47 minuten, Ryan Kent ontslagen voor Rangers. Met 53 minuten op de klok, James Tavernier scoorde het tweede doelpunt voor Michael Beale's team, vanaf de penaltystip. In de slotfase van het spel, Kyogo Furuhashi heeft alles ingepakt. Kyogo Furuhashi heeft nu een scorereeks van 4 opeenvolgende games.

      Na het resultaat Celtic zijn 1e in de tabel, met 55 points, terwijl Rangers op de plaats 2e zit, met 46 points. In de volgende wedstrijd, Michael Beale's team speelt uit tegen Dundee United. In de tussentijd, Ange Postecoglou's team speelt thuis tegen Kilmarnock.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      RANGERS
      TEKENEN
      CELTIC

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U maandag, 02 januari 2023 - 12:30
      Ibrox
      2-2
      Ryan Kent 47'
      James Tavernier 53' (pen.)
      Daizen Maeda 5'
      Kyogo Furuhashi 88'