Internationale
      Arsenal zaken regelen meer dan bezoekers in een wedstrijd met 6 goals

      Brighton & Hove Albion struikelen om te verslaan tegen Arsenal

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/12/31 20:00
      E0

      Arsenal verslaan Brighton & Hove Albion in een fantastisch overwinning op Zaterdag, 2x4, op speeldag 18. Komen in de wedstrijd, Brighton & Hove team kwam van een overwinning en London team kwam van drie wint.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Bukayo Saka, vroeg in het spel. In de 39e minuut, Martin Odegaard schoot Arsenal tweede doelpunt.

      Na 47 minuten, Mikel Arteta's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Eddie Nketiah . Eddie Nketiah heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Na 65 minuten, Kaoru Mitoma getroffen voor Brighton & Hove Albion. In de 71e minuut, Gabriel Martinelli verdubbelde de voorsprong voor London team. Na 77 minuten, Evan Ferguson scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat Arsenal zijn 1e in de tabel, met 43 points, terwijl Brighton & Hove Albion op de plaats 8e zit, met 24 points. In verband met komende competitiewedstrijden, London team speelt thuis tegen Newcastle. In de tussentijd, Brighton & Hove team speelt uit tegen Everton.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      BRIGHTON & HOVE ALBION
      TEKENEN
      ARSENAL

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 31 december 2022 - 17:30
      American Express Community Stadium (Falmer Stadium)
      Anthony Taylor
      2-4
      Kaoru Mitoma 65'
      Evan Ferguson 77'
      Bukayo Saka 2'
      Martin Odegaard 39'
      Eddie Nketiah 47'
      Gabriel Martinelli 71'