Internationale
      Arsenal zaken regelen thuis in een wedstrijd met 4 goals

      West Ham struikelen om te verslaan tegen Arsenal

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/12/26 22:30
      E0

      Arsenal overwonnen West Ham, 3x1, op Maandag, op speeldag 17. In deze competitie, Mikel Arteta's team kwam van drie wint en David Moyes's team kwam van drie nederlagen.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Said Benrahma met 27 minuten op de klok, vanaf de penaltystip. Met deze staking heeft Said Benrahma 5e doelen voor het seizoen bereikt.

      In de 53e minuut, Bukayo Saka getroffen voor Arsenal. Mikel Arteta's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Gabriel Martinelli, na 58 minuten. Met 69 minuten op de klok, Eddie Nketiah maakte het einddoel van de wedstrijd.

      Na het resultaat Arsenal zijn 1e in de tabel, met 40 points, terwijl West Ham op de plaats 16e zit, met 14 points. Volgende, Mikel Arteta's team bezoek Brighton & Hove Albion, terwijl David Moyes's team speelt thuis tegen Brentford.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      ARSENAL
      TEKENEN
      WEST HAM

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U maandag, 26 december 2022 - 20:00
      Emirates Stadium
      Michael Oliver
      3-1
      Bukayo Saka 53'
      Gabriel Martinelli 58'
      Eddie Nketiah 69'
      Said Benrahma 27' (pen.)