Internationale
De wedstrijd werd pas beslist na een penalty shoot-out

Argentinië verlies Frankrijk op penalty's

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/12/18 18:30
E0

Argentinië en Frankrijk speelden 3x3 gelijk in een fantastisch wedstrijd op Zondag, in een wedstrijd met betrekking tot naar de finale van de World Cup. Kylian Mbappé was beslissend met 3 doelen.

Met 23 minuten op de klok, Lionel Messi openden de score voor Argentinië, vanaf de penaltystip. Na 36 minuten, Ángel Di María maakten het tweede doelpunt voor Lionel Scaloni's team, met een linkervoetaanval binnen het strafschopgebied.

Na 80 minuten, Kylian Mbappé ontslagen voor Frankrijk, vanaf de penaltystip. Na 81 minuten, spits schoot Frankrijk nationaal team tweede doelpunt, met een rechtervoetaanval.

In de laatste minuten van de wedstrijd, Lionel Messi getroffen voor Argentinië nationaal team, met een schot met de rechtervoet in de doos. Kylian Mbappé heeft de hattrick, vanaf de penaltystip, na 117 minuten voltooid.

Met dit resultaat wint Argentinië de wedstrijd.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
ARGENTINA
TEKENEN
FRANCE
Opmerkingen (0)
Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 18 december 2022 - 15:00
Lusail Iconic Stadium
Szymon Marciniak
3-3
(4-2 pg)
Lionel Messi 23' (pen.) 109'
Ángel Di María 36'
Kylian Mbappé 80' (pen.) 81' 117' (pen.)