Internationale
      Portugal heb het gemakkelijk weg een hoog scorende wedstrijd

      Portugal ga door naar de volgende ronde van World Cup

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/12/06 21:00
      E0

      Portugal versoepeld verleden Zwitserland, 6x1, op Dinsdag, in een wedstrijd met betrekking tot naar de laatste 16 van de World Cup. Gonçalo Ramos was de ster met 3 doelen en 1 assist.

      Gonçalo Ramos opende de score na 17 minuten, met een linkervoetaanval binnen het strafschopgebied. Met 33 minuten op de klok, Portugal verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Pepe uit een hoek.

      Na 51 minuten, Gonçalo Ramos verdubbelde de voorsprong voor Fernando Santos's team, met een schot met de linkervoet in het strafschopgebied. In de 55e minuut, Portugal nationaal team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Raphaël Guerreiro met een linkervoetaanval in de doos. Na 58 minuten, Manuel Akanji ontslagen voor Zwitserland, uit een hoek. Met 67 minuten op de klok, Gonçalo Ramos hebben de hattrick, met een rechtervoetaanval, voltooid. Gonçalo Ramos heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. In de slotfase van het spel, Rafael Leão heeft alles ingepakt, met een schot met de rechtervoet in de doos.

      Dankzij dit resultaat is Portugal door naar de volgende ronde van de competitie. In de volgende wedstrijd, Portugal nationaal team bezoek Marokko.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      PORTUGAL
      TEKENEN
      SWITZERLAND

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U dinsdag, 06 december 2022 - 19:00
      Lusail Iconic Stadium
      César Ramos
      6-1
      Gonçalo Ramos 17' 51' 67'
      Pepe 33'
      Raphaël Guerreiro 55'
      Rafael Leão 90'
      Manuel Akanji 58'