Nationaal
      Last-gasp goal ziet buit gedeeld een hoog scorende wedstrijd

      Niets om Fortuna Sittard en Telstar te scheiden

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/12/02 21:45
      E0

      In een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 10 van Vrouwen Eredivisie, de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Telstar op Vrijdag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Naar deze wedstrijdweek, Roger Reijners's team speelde hun eerste wedstrijd in de competitie. En Velsen team had hun eerste wedstrijd in de competitie. Samya Hassani was beslissend met 1 doel.

      Met 22 minuten op de klok, Fortuna Sittard zag Tessa Wullaert een penalty missen. Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Femke Prins, na 25 minuten. Na 40 minuten, Tessa Wullaert getroffen voor Sittard team.

      In de 69e minuut, Hildur Antonsdóttir maakten het tweede doelpunt voor Roger Reijners's team. Samya Hassani maakte het laatste doelpunt in de tijd toegevoegd op.

      Na het resultaat Fortuna Sittard zijn 3e in de tabel, met 19 points, terwijl Telstar op de plaats 11e zit, met 2 points. In de volgende wedstrijd, Roger Reijners's team bezoek FC Twente. In de tussentijd, Velsen team speelt thuis tegen PSV.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      FORTUNA SITTARD
      TEKENEN
      TELSTAR

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 02 december 2022 - 18:30
      2-2
      Tessa Wullaert 40'
      Hildur Antonsdóttir 69'
      Femke Prins 25'
      Samya Hassani 90'