Nationaal
      FC Twente met geweldige bijnaam op eigen bodem in een spannende strijd

      FC Twente nederlaag Ajax

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/11/27 15:15
      E0

      FC Twente overwonnen Ajax, 3x1, op Zondag, op wedstrijdweek 9. Naar deze wedstrijdweek, Enschede team speelde hun eerste wedstrijd in de competitie. En Suzanne Bakker's team had hun eerste wedstrijd in de competitie.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Suzanne Giesen, na 20 minuten. Met 45 minuten op de klok, Romée Leuchter miste de stip.

      Na 59 minuten, Caitlin Dijkstra schoot FC Twente tweede doelpunt. Na 68 minuten, Romée Leuchter getroffen voor Ajax. Elena Dhont maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd.

      Na het resultaat FC Twente zijn 1e in de tabel, met 24 points, terwijl Ajax op de plaats 2e zit, met 24 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Enschede team speelt uit tegen Feyenoord, terwijl Amsterdam team host Zwolle.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      FC TWENTE
      TEKENEN
      AJAX

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 27 november 2022 - 11:15
      De Grolsch Veste
      3-1
      Suzanne Giesen 20'
      Caitlin Dijkstra 59'
      Elena Dhont 90'
      Romée Leuchter 68'