Internationale
      Nottingham Forest gemak om comfortabel te winnen op de weg

      Sheffield United thuis verslagen tegen Nottingham Forest

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/05/04 18:39
      E0

      Nottingham Forest uitgesmeerd Sheffield United in een overwinning op Zaterdag, 1-3, met betrekking tot wedstrijdweek 36 van de Premier League . In deze competitie, Chris Wilder's team kwam van vier nederlagen en Nottingham team kwam van twee nederlagen. Hudson-Odoi heeft een geweldige game gemaakt. In de basiself stond Gustavo Hamer.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Ben Brereton na 17 minuten, vanaf de penaltystip. In de 27e minuut, Hudson-Odoi ontslagen voor Nottingham Forest.

      Nottingham team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Ryan Yates, met 51 minuten op de klok. Na 65 minuten, Hudson-Odoi scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd. Diep in toegevoegde tijd, Sheffield United zag Anel Ahmedhodzic weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel.

      Na het resultaat Nottingham Forest zijn 17e in de tabel, met 29 points, terwijl Sheffield United op de plaats 20e zit, met 16 points. In de volgende wedstrijd, Nuno Espírito Santo's team speelt thuis tegen Chelsea. In de tussentijd, Sheffield team speelt uit tegen Everton.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      SHEFFIELD UNITED
      TEKENEN
      NOTTINGHAM FOREST

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 04 mei 2024 - 15:00
      Bramall Lane
      Chris Kavanagh
      1-3
      Ben Brereton 17' (pen.)
      Hudson-Odoi 27' 65'
      Ryan Yates 51'