Nationaal
      Laat drama ziet eretitel zelfs eindigen in een spannende wedstrijd

      Honors zelfs tussen De Graafschap en FC Utrecht B

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/05/03 21:54
      E0

      De Graafschap en FC Utrecht B speelden 2-2 gelijk in een wedstrijd op Vrijdag, op wedstrijdweek 37. In deze competitie, Doetinchem team kwam van een overwinning en Utrecht team kwam van drie nederlagen. Flakus-Bosilj was beslissend met 1 doel.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Basar Onal na 8 minuten. In de 37e minuut, Aurelio Oehlers getroffen voor FC Utrecht B.

      Met 47 minuten op de klok, Jesse van de Haar maakten het tweede doelpunt voor Utrecht team. In de slotfase van het spel, Flakus-Bosilj scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat De Graafschap zijn 6e in de tabel, met 63 points, terwijl FC Utrecht B op de plaats 20e zit, met 25 points. Volgende, Jan Vreman's team speelt uit tegen FC Emmen. In de tussentijd, Ivar van Dinteren's team speelt thuis tegen FC Dordrecht.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 03 mei 2024 - 19:00
      De Vijverberg
      2-2
      Basar Onal 8'
      Flakus-Bosilj 90'
      Aurelio Oehlers 37'
      Jesse van de Haar 47'